FOTO: Holanđanin preko Batrovaca pokušao da prošvercuje 4,5 kg marihuane

Granična policija zaplenila je oko četiri i po kilograma marihuane i uhapsila holandskog državljanina J. Z. (55).
Policija je na prelazu Batrovci, prilikom kontrole automobila "volvo" kojim je upravljao osumnjičeni, u vratima ispod tapacirunga pronašla 4,58 kilograma marihuane i 30 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.
 
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.
 
  • Vlada

    26.05.2020 20:48
    @Neven Stefancic

    Pa kod tebe kući u Istri isto ima festival na tvrđavi, što ne odeš tamo pa propovedaš o premeštanju u hale?
  • Kole

    22.05.2020 18:13
    Ahaha
    On je holandjanin ko sto sam ja svedjanin
  • Neven Stefancic

    22.05.2020 17:53
    Bazovicka ulica 33
    A sta mislite da radi par hiljada ovih na Exitu? Sve to izbaciti sa tvrdjave u one hale hangare kao sto to rade po svetu a ne da pisaju i pljuju po spomeniku i unistavaju ga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.