Izmena saobraćaja u zoni Batajničke petlje od utorka

Režim saobraćaja u zoni Batajničke petlje biće izmenjen od utorka, 26. maja, zbog radova.
Izmena saobraćaja u zoni Batajničke petlje od utorka
Foto: 021.rs
Za vozila koja se, nakon isključenja sa autoputa iz smera Novog Sada i Čačka, kreću ka Zemunu, na delu puta dužine oko 150 metara, biće zatvorena desna traka, dok će se saobraćaj odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.
 
Planirano je da ova izmena režima saobraćaja traje do početka aprila naredne godine. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 
Zbog radova na petlji Sirig i petlji Novi Sad sever u smeru od Siriga ka Novom Sadu, do 16. avgusta, saobraćaj će se odvijati dvosmerno u trakama na smeru Novi Sad - Sirig.
 
Na naplatnoj rampi Stara Pazova - Inđija u toku su radovi na kolovozu koji će trajati do 12. juna. U zoni radova, za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Beograd - Novi Sad, a vozila se preusmeravaju na desnu kolovoznu traku smera Novi Sad - Beograd, gde se saobraćaj odvija dvosmerno.
  • JS

    28.05.2020 08:05
    Izbori
    Tu petlju su razni politicari vec dvaput svecano otvarali pred izbore i jos uvek nije zavrsena. Blize se izbori, zaboravili da mogu svecano da je otvore po treci put pa kao daj neke radove da narod misli da radimo nesto..

  • mistery

    25.05.2020 23:13
    mrak
    kao da spremaju pistu za sletanje UFo'a; koliko dugo oni nju prave, dokle?
    http://beobuild.rs/nastavak-radova-na-batajni%C4%8Dkoj-petlji-p2909.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.