Mladići osumnjičeni za 28 krivičnih dela: Krali šta su stigli i izbušili gume na 12 automobila

Protiv dvojice mladića, starih 18 i 15 godina, iz okoline Pančeva, MUP je podneo krivične prijave zbog 28 krivičnih dela na teritoriji Starčeva.
Mladići osumnjičeni za 28 krivičnih dela: Krali šta su stigli i izbušili gume na 12 automobila
Foto: 021.rs
Sumnja se da je dvojac izvršio šest teških krađa, 10 krađa i 12 krivičnih dela uništenja i oštećenja tuđe stvari.
 
Oni se sumnjiče da su od početka godine na teritoriji Starčeva provaljivali u kuće i pomoćne prostorije iz kojih su krali televizore, motorne testere, aparate za varenje, kosačice, akumulatore i sitni alat, kao i da su iz trgovinskih objekata krali robu.
 
Dodaje se da su oni sumnjiče da su na području Starčeva izbušili i isekli gume na 12 automobila parkiranih ispred porodičnih kuća.
  • Boba

    30.05.2020 22:27
    Bb
    Zatvorski kapaciteti vape za ovakvima, jer se javlja potreba za sezonskom radnom snagom.
  • to je to

    29.05.2020 10:52
    tuzni vetar

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.