Meštanin Iriga platio da mu ubiju zeta

I. M. (71) iz Iriga uhapšen je zbog sumnje da je platio 52-godišnjem muškarcu da mu ubije zeta, kao i da mu je pretio pošto to nije uradio.
Meštanin Iriga platio da mu ubiju zeta
Foto: Pixabay
Osumnjičeni se tereti za pokušaj ubistva sa podstrekivanjem.
 
Nakon zadržavanja do 48 časova, osumnjičeni je priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, a sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana.
  • @Anonimus

    03.06.2020 16:34
    Pa to moze da znaci da je bio los otac.
  • Zivkovic

    02.06.2020 07:16
    Neka me pravnici isprave ali ne postoji pokušaj ubistva. Ono samo može, kao u i u ovom slučaju da bude nedovršeno delo. Dakle ovo je ubistvo sa umišljajem, u pokušaju, sto inicijalno može da se kvalifikuje zbog umisljaja kao teško ubistvo, za šta su kazne od 15 godina naviše. Posto delo nije dovršeno , mogao bi da dobije olakšavajuću kaznu dakle minimalnu a to je 15 godina. Ako ima neki pravnik,bilo bi zanimljivo da čujemo mišljenje.
  • Smrderkistan

    01.06.2020 22:25
    Posteno platijo a ovaj tako.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina