Dvogodišnji dečak preminuo nakon što je na njega naleteo kvad kod Bečeja

Dvogodišnje dete preminulo je tokom noći u Dečjoj bolnici u Novom Sadu posle nesreće u mestu Radičević, kod Bečeja.
Dvogodišnji dečak preminuo nakon što je na njega naleteo kvad kod Bečeja
Foto: 021.rs
Dvogodišnji dečak kretao se ulicom duž desne strane kolovoza, u blizini osnovne škole u selu Radičević. Uz njega su bili roditelji. Dete se kretalo uz pomoć "guralice", a iza je išao kvad koji je vozio Igor B. (34).
 
Kako je utvrđeno, Igor nije imao vozačku dozvolu za upravljanje ovim vozilom, a četvoročkaš nije bio registrovan.
 
Igor je u jednom trenutku pokušao da pretekne tročlanu porodicu, kada je dete iznenada skrenulo levo. Na njega je naleteo kvad.
 
Dečak je zadobio teške telesne povrede opasne po život i bez svesti hitno transportovan u novosadsku Dečju bolnicu, ali je tokom noći preminuo.
 
Vozač kvada nije bio pod dejstvom alkohola, a slučaj je preuzelo nadležno osnovno javno tužilaštvo u Bečeju. 
 
Istraga o ovoj tragediji je u toku.
  • Jovana

    09.06.2020 23:42
    Cinjenica
    Vozac kvada je invalid, nepokretan i uvek je pazljivo vozio - ne preko 20 na sat. U pitanju je ulica bez trotoara, zato su roditelji sa detetom isli putem. Tragedija se desila, detence je izgubilo zivot zbog sekunde nepaznje. Ne osudjujte tako lako, lako moze da zadesi bilo koga
  • sasa

    09.06.2020 20:55
    Citate li vi clanak?
    Da li je moguce da niko od vas nije procitao clanak? Troclana porodica je isla putemi to desnom stranom kolovoza. Ako niste upuceni, to je prekrsaj. Dete je naglo skrenulo na levo, dakle skrenulo je ka sredini puta. Greh tog debila je samo sto nije imo registraciju i vozacku za kvad, za nesrecu su krivi roditelji.
  • BB

    09.06.2020 18:02
    Predsednik
    Promaklo vam je da je vozač kvada ujedno i predsednik saveta mesne zajednice. Onda postaje jasno kako je mogao godinama bez dozvole da vozi neregistrovano vozilo.
    http://tvbecej.rs/index.php?c=vest&lg=sr&vestid=2324&slider=off

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina