Sremska Mitrovica: Nelegalno trgovao antikvitetima

Policija u Sremskoj Mitrovici podneće krivičnu prijavu protiv muškarca (33) zbog sumnje da je nelegalno trgovao predmetima koji potiču iz antičkog i srednjovekovnog perioda.
Sremska Mitrovica: Nelegalno trgovao antikvitetima
Foto: 021.rs
Prilikom pretresa njegove kuće policija je pronašla i oduzela 210 predmeta za koje se sumnja da potiču iz antičkog i srednjovekovnog perioda, među kojima su novčići, prstenje, privesci i broševi.
 
Pronađeni predmeti biće poslati na veštačenje i procenu.
  • Limanac

    18.06.2020 22:16
    @Ilija
    U Srbiji sve što se iskopa pripada državi. Još uvek važe zakoni doneti u vreme komunizma.
  • Ilija

    18.06.2020 12:08
    ne razumem
    ako je dosao do njih na legalan nacin,kupovinom ili poklonom, zasto ne bi smeo da ih prodaje?
  • Pera

    17.06.2020 16:12
    Sns pljackasi
    Bedni narode sve pripada presvetom efendiji...kako se usudjujete da trgujete bilo cim a otvoren vam je lear i delphi da radite za 30000 dok ne crknete.sram vas bilo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.