Novi Gomex otvoren u Glogonju

Od petka, 19. juna, maloprodajna mreža kompanije Gomex bogatija je za još jedan novi objekat.
U pitanju je novootvorena prodavnica u seoskom naselju Glogonj, na teritoriji Pančeva. 
 
Prvi Gomexov objekat otvoren u pomenutom mestu nalazi se na adresi Maršala Tita 2 i prostire se na više od 250 kvadratnih metara, od kojih se 135 kvadrata našlo u svojstvu prodajnog prostora. 
 
Ovaj minimarket ima dve kase i nudi širok asortiman proizvoda koji će kupcima biti na raspolaganju svakog radnog dana i subotom od 7:00 do 20:45, kao i nedeljom od 7 do 13 časova. U ovom objektu zaposleno je devet novih radnika. 
 
Građani Glogonja mogu očekivati dobro poznate dvonedeljne akcije, specijalne akcije utorkom i četvrtkom, kao i vikend akcije po kojima je kompanija Gomex poznata.
 
U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, i u ovom, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".