Dvadeset povređenih u sudaru autobusa i kola na izlazu iz Rume, među povređenima i deca

Dvadeset osoba, među kojima i dvoje dece od pet i osam godina, povređeno je u udesu koji se oko 12 časova dogodio na putu između Rume i Iriga.
Dvadeset povređenih u sudaru autobusa i kola na izlazu iz Rume, među povređenima i deca
Foto: 021.rs
Povređeni su prevezeni u bolnicu u Sremskoj Mitrovici i trenutno nema životno ugroženih. Još nije poznat stepen povreda niti drugi detalji o povređenima.
 
Nezgoda se dogodila kada je na kružnom toku na izlazu iz Rume autobusnaleteo na automobil, koji se nalazio u kružnom toku. U automobilu je bio vozač sa dvoje dece.
 
Vozači nisu bili pod dejstvom alkohola, a policija trenutno vrši uviđaj.
  • @NFS Serijal

    25.06.2020 16:39
    kakve veze ima kanal
    Kad sletis puta ili te neko udari a nema kanala nastavis horizontalno, ostetis mozda podvozje i to je to.
    Kad ima kanala, zavrsis vertikalno zaboden u isti (prednjim ili bocnim delom), daleko veca steta i po auto i po putnike.

    Kad pravis ovakve kanale pored puta, onda su obavezne i ograde
  • Lajos Pete

    25.06.2020 08:38
    Sudar autobusa kod Rume
    Bio sam prof. vozac na putnickom automobilu (oko 3.000000 km i evo me kao penzioner) A da su vozaci autobusa BAHATI to je Tacno!Narocito zimi bez obzira da li je sneg,ledc oni voze Ne dopustivo blago receno Bezobrazno! A za kruzni tok imam utisak da se kod nas NE ZNAJU PRAVILO PONASANJA ULASKA-IZLASKA iz i u kruzni tok ,nego voze "Sta bog da" ali moram priznati da ima NEDOPUSTIVO malih kruznih tokova-Bitno je da su izgradili
  • NFS Serijal

    25.06.2020 08:28
    Ne vidim kakve veze ima bilo kakav kanal, osim ako ne vozite gondolu kroz njega?
    Ko nije pohadjao auto-skolu (i da, cak i u manjim mestima postoje izvanredni instruktori) evo informacije za kretnje u kruznom toku:
    - ko je usao u kruzni tok ima prednost u odnosu na vozila koja se ukljucuju.

    Dakle, nikakav autobus, nikakav kanal, nikakav oblacan dan, nikakva Ruma, Irig, Sirig, Silbas nemaju veze sa tim sto je neko bahat, neodgovoran i nazovite to kako hocete. Jel ima vozila u kruznom toku - ima, molim lepo, stajes, ler, migavac i cekas da se ukljucis. Kakvo crno "naletanje" na vozilo u kruznom toku? Taj isti bi "naleteo" i na zenu s kolicima na pesackom prelazu.

    Samim tim sto se pojedinci smatraju superiornim zbog geografske lokacije, slova na tablicama, marke i modela vozila, auto skole u koju su isli, dovoljno govori o tome kakav je vas odnos i prema drugim vozacima. Nekad su ljudi koji dodju u NS, BG sa strane, upravo zbog kompleksnosti saobracaja mnogo posveceniji postovanju propisa nego oni koji "znaju kako se prolece kroz tu raskrsnicu" ili kako se u ovog traci "niko ne prestrojava".

    Pravila su jasna za sve i SVUGDE. Provozajte se malo izvan svog sela pa makar ono bilo i Beograd. Otidjite u Segedin, Temisvar, pa cete videti koliko (ne)znate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.