FOTO: Na divljoj deponiji u Bačkom Dobrom Polju opasan otpad i leševi životinja

Divlja deponija pored stare šinternice u Bačkom Dobrom Polju ponovo je formirana i predstavlja opasan izvor zaraze, javljaju lokalni ekološki aktivisti.
FOTO: Na divljoj deponiji u Bačkom Dobrom Polju opasan otpad i leševi životinja
Foto: Ekološki pokret Vrbas
Prijavu je inspekcijama poslao Ekološki pokret Vrbas, koji apeluje da se hitno izda nalog za čišćenje ove lokacije, budući da ima opasnog otpada, a neodgovorni pojedinci su na ovoj deponiji odložili čak i leševe životinja.
 
"Još jednom vam skrećemo pažnju da bez odlučne, kombinovane kampanje edukacije i represije, beskonačno čišćenje ne predstavlja opravdani trošak iz lokalnog budžeta", navode u Ekološkom pokretu Vrbas.
 
 
Prema njihovim evidencijama, ova deponija u Bačkom Dobrom Polju pojavljuje se poslednjih desetak godina, dva puta godišnje, ali nadležni nikada nisu preduzeli mere kojima bi zapravo otkrili ko formira deponiju i koga je potrebno procesuirati.
  • Smrdojvodina

    05.07.2020 22:03
    Smrdojvodina
  • Smrdija

    05.07.2020 03:53
    Smrdija
  • Cestitke

    03.07.2020 17:11
    Evropsko selo kulture 2020.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina