Pijan izazvao tešku nesreću na putu kod Kule, poginulo troje maloletnika, još dvoje životno ugroženo

Troje maloletnika stradalo je u saobraćajnoj nesreći koja se jutros, oko 3:30 časa, dogodila na putu Kula - Ruski Krstur, kad je "reno megan" sleteo s puta.
Pijan izazvao tešku nesreću na putu kod Kule, poginulo troje maloletnika, još dvoje životno ugroženo
Foto: 021.rs
Tri maloletne osobe su stradale na licu mesta, navode u Opštoj bolnici Vrbas.
 
Prema nezvaničnim saznanjima, nastradale su tri devojčice, a najmlađa žrtva je imala 15 godina. Nastradale devojke su iz Vrbasa, Kule i Novog Sada.
 
U nesreći su teško povređeni i četrnaestogodišnja devojčica i sedamnaestogodišnji mladić. Oni su prevezeni u Dečiju bolnicu u Novom Sadu, gde navode da su mladić i devojčica zadobili povrede opasne po život i da su u izuzetno teškom zdravstvenom stanju. 
 
Za nesreću u kojoj je troje maloletnika nastradalo, a još dvoje teško povređeno, osumnjičen je dvadesetrogodišnji M. S. On je uhapšen zbog sumnje da je pijan izazvao nesreću, upravljajući vozilom u kojem se nalazilo šest osoba.
 
Policija ga tereti da je pod dejstvom alkohola i usled brze vožnje izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo u odvodni kanal pored puta.
 
On je u nesreći zadobio lakše telesne povrede, navode u MUP.
 
Mladiću osumnjičenom za izazivanje teške saobraćajne nesreće je određeno zadržavanje 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.
  • Piško

    08.07.2020 12:31
    ...
    A onda posle autonomna vozila su problem?

    Ljudsko biće za volanom gvozdene kutije od dve tone, to je problem.
  • ExDetos

    08.07.2020 08:59
    prvo pravilo
    prvo i osnovno pravilo je da ne sedas u vozilo sa pijanim vozacem, danas postoje moblini, mogu da se cimnu tata-mama, rodjaci ili taksi.
    tragedija koja se mogla izbeci da imamo imalo pameti
  • Ivan Isakov

    06.07.2020 16:00
    Osijecka ulica 43
    Za vrijeme Jugoslavije radio sam kao DJ u diskotekama po Istri i znali smo, da nas ceka Policija od 23-05.00 ujutru na svim izlazima iz diskoteka kampova ili provoda. I tako je i bilo. Mi jednostavno nemamo nocne kontrole u vecernjim satima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".