FOTO: Otvoren renovirani objekat Gomex-a u Bačkoj Topoli

Svoje potrošače u Bačkoj Topoli kompanija Gomex je u petak, 24. jula, obradovala modernijim ambijentom i prijatnijom kupovinom.
FOTO: Otvoren renovirani objekat Gomex-a u Bačkoj Topoli
Foto: 021.rs
U prodavnici na adresi Glavna 55A, potrošači će od sada biti u prilici da uživaju u proširenoj ponudi i novom vizuelnom identitetu.
 
Objekat je opremljen najnovijim rashladnim vitrinama i zamrzivačima, kao i novim magacinom, a pored najsavremenije opreme, i Gomex pekara je dobila novi izgled.
 
Kupce će svakog dana dočekati sveže pečeni pekarski proizvodi. Za ljubaznu i brzu uslugu brine se 15 zaposlenih, a u ovom objektu se, uz standardnu ponudu, uvek nalazi i odličan izbor mesa u MAP pakovanju iz našeg Rashladno-distributivnog centra.
 
 
U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, i u ovom, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih. Na sam dan otvaranja, za potrošače su obezbeđene atraktivne cene proizvoda, kao i niz specijalinih akcija. 
 
Renoviranje objekta je završeno u predviđenom vremenskom roku, a kompanija "Gomex" će (pored otvaranja novih objekata) nastaviti da daje novi vizuelni identitet i praktičnost svojim postojećim radnjama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina