Na verskom obredu u Zrenjaninu sveštenstvo i građani bez maski i distance

Sveštenstvo Srpske pravoslavne crkve organizovalo je juče verski obred u jednoj kapeli na groblju u Zrenjaninu, a ni sveštenici ni vernici nisu nosili maske, nisu se fizički distancirali jedni od drugih, niti su poštovali zabranu okupljanja više od 10 osoba.
Na verskom obredu u Zrenjaninu sveštenstvo i građani bez maski i distance
Foto: 021.rs
To su novinarima potvrdili očevici, a jedan od njih je upitao zbog čega lokalna vlast u Zrenjaninu "ne poštuje svoje odluke, šta je sa zabranom okupljanja i gde su maske".
 
Sveštenik Ninoslav Kačarić koji je učestvovao u verskom obredu objavio je i fotografije na svom profilu na Fejsbuku, koje potvrđuju navode svedoka.
 
 
"Svečano proslavljen praznik Sabora Svetog arhangela Gavrila na Gradnuličkom groblju u Zrenjaninu. Slava Bogu i hvala dobrim ljudima", napisao je Kačarić.
 
U međuvremenu je Kačarić ovaj post obrisao ili samo sklonio.
  • Jelena

    27.07.2020 23:53
    Gradnulica u srcu!
    Na slikama nije kapela na Gradnulickom groblju vec crkva Vavedenja u Manastirskoj ulici. Budala koji ugrozavaju svoj i tudje zivote ima svuda, u Novom Sadu, Somboru, Tutinu, Beogradu, na izborima, proslavama sa trubacima, derbijima, Adria Turu...
  • Banditosi

    27.07.2020 19:06
    Treba ih hitno skinuti sa drzavnih jasli!
    Bukvalno pomracenje uma...
  • Laloš

    27.07.2020 19:05
    Ovo je samo jedan od primera opšte retardacije celokupne nacije. Darvin je objasnio kako ovakve vrste prolaze, na našu sveopštu žalost tako će proći i ova nacija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.