Rok završetka stanova za bezbednjake u Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i drugim gradovima mart 2021.

U Srbiji se trenutno gradi 4.000 stanova za pripadnike službi bezbednosti, a biće gotovi do marta sledeće godine, rekla ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović.
"Trenutno se gradi u Beogradu, Novom Sadu, Kraljevu, Kragujevcu, Nišu i Sremskoj Mitrovici. Pored toga, u narednih par meseci krenuće izgradnja još četiri hiljade stanova koji moraju da budu gotovi za godinu dana od početka izgradnje", rekla je ona prilikom obilaska gradilišta u Sremskoj Maitrovici. 
 
U Sremskoj Mitrovici gradi se 190 stanova za pripadnike snaga bezbednosti.
  • pravda

    31.07.2020 12:46
    Stan kako to lepo zvuči
    Ratni vojni veteran 90-te,99-te,uz to zdravstveni radnik koji bije ponovo bitku ovog puta u Covidu! Plaćam pošteno sve poreze i doprinose, koliko je samo zdravstveni radnika koji plaćaju u NS i BG stanarine kao u Nemačkoj! Kada će se nas neko setiti, lepo je čuti aplauz, pohvalu ali zar ne ide drzavu u prilog da nad zadrže u Srbiji, niko ne traži da nam pokloni, nego samo da skinemo s vrata banke i gulikože!
  • Mile

    30.07.2020 15:13
    Zasluzili su, izgubili sve ratove, tuku narod vec decenijama, čuvaju svaki zli režim..
  • мака

    30.07.2020 13:44
    KomŠija
    А чији сте Ви подмладак ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".