Pančevo: U kafićima i restoranima za istim stolom ne smeju da sede više od dve osobe

Gradski štab za vanredne situacije u Pančevu doneo je nove mere koje su juče stupile na snagu.
Pančevo: U kafićima i restoranima za istim stolom ne smeju da sede više od dve osobe
Foto: 021.rs
Štab je odlučio da ugostiteljski objekti na teritoriji grada Pančeva (restorani, kafići, barovi, noćni barovi, diskoteke i dr.) čiji rad je ograničen na period od 6 do 23 časa, moraju organizovati rad tako da za jednim stolom ne može sedeti više od dve osobe, izuzev ako su u pitanju roditelji maloletne dece ili lica koja žive u zajedničkom domaćinstvu, uz obavezni razmak od dva metra između stolova i uz obaveznu upotrebu zaštitnih sredstava - maski i obezbeđivanje sredstava za dezinfekciju ruku na svakom stolu, kao i obavezno poštovanje svih drugih propisanih mera.
 
Taođe, na snazi ostaje obavezno poštovanje mera i socijalne distance naročito kod prodaje robe i pružanja usluga, u tržnim centrima, prodavnicama, i drugim sličnim objektima kao i na prostoru svih otvorenih i zatvorenih pijaca.
  • Nebro

    05.08.2020 08:38
    dipl
    Pokusavaju na sve nacine da nas uniste bezsmislenim merama. Svi ce da rade za minimalac sto odgovara velikim stranim firmama koje ne placaju ovoj sprdiji nista,samo iznose novac. I naravno velikim gazdama koji svoje poslove naplacuju direktno iz drzavnog budzeta a radnike placaju minimalcem! Ali ovo nije jos nista,za par meseci mali preduzetnici ce morati da zatvore firme,a to su masovni,milionski otkazi. Roba ne pojeftinjuje!To vam se zove odvajanje zita od kukolja,a svi znamo kako se odvaja,ostace samo oni koji sisaju drzavu i budzet koji mi punimo i radnici koji se lome u inostranim firmama,za minimalac! Za ovo se zahvalite botovima po skupstini i onima koji ih podrzavaju!
  • Kole

    04.08.2020 11:38
    Koje mere
    I danas je isto kao i prethodnih dana, a u centru i ispred opštine najvidljivije iako inspekcija prolazi svaki dan pored njih. Živela Srbija i njeni propisi
  • Zoki

    04.08.2020 11:01
    gosti
    Sedeće po vikendicama i u gostima po više njih!! Ovo je samo glupa administrativna mera!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina