VIDEO: Puštena u rad nova fontana na trgu u Subotici

Nova, parterna fontana na rekonstruisanom Trgu slobode u Subotici juče je puštena u rad.
Ona je izgrađena na mestu nekadašnje Zelene fontane koja zbog velikog oticanja vode skoro deceniju nije bila u funkciji.
 
Radovi su počeli su 5. februara ove godine, odvijali su se predviđenom dinamikom i završeni su u roku.
 
Ukupna vrednost investicije je 147,6 miliona dinara.
 
  • Jovana

    12.08.2020 20:20
    147,6 miliona dinara ?????
    jel realno da FONTANA toliko kosta i da li je realno da je fontana bas toliko potrebna ? mozda gresim debelo ali bolje da nam se par dece izlecilo, da je nabavljena medicinska oprema ili da su zakrpljene rupe na bilo kojoj gradskoj ulici , mozda cak i obezbedjen koji obrok za beskucnike ili bilo kog drugog socijalno ugrozenog gradjanina , bilo sta drugo ili bilo sta prece ,ali fontanaaaaa ejjjj ... no dobro-ova bar ne svira ...
  • malena

    12.08.2020 19:18
    e grade moj u šta si se pretvotio, u cirkus i kičeraj
  • Su

    12.08.2020 16:54
    Vmsz
    Ne sme se zaboraviti da je pored snsa u su na vlasti svm i da su oni bili i ranije na vlasti sa dsom. Svm su toliko bahati i samouvereni u tom gradu vec preko 20 godina da je sasvim logicno da se zaboravi bilo kakav red.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.