Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade 13. septembra onlajn

Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade u Bačkoj Palanci prvi put menja termin održavanja i seli se u onlajn prostor, te će biti održan 13. septembra na sajtu manifestacije.
Ceo program biće na sajtu festivala, pod sloganom "Dragi budući ja". 
 
"Sve promene koje su nas zadesile prethodnih meseci navele su nas da se prilagodimo trenutnoj situaciji, održavajući kvalitet na koji je naša publika navikla, a s obzirom da su naša ciljna grupa deca predškolskog i nižeg školskog uzrasta, rešili smo da osmislimo način na koji kultura neće biti sinonim za potencijalno ugrožavanje njihovog zdravlja. Način na koji ćemo održavati fizičku, ali nikako i socijalnu distancu", navode organizatori. 
 
Na 26. FEP-u publika će biti u prilici da pogleda četiri takmičarske predstave i jednu u revijalnom programu. Biće održane i radionice, a publika će imati priliku da komentariše sve preko mobilne aplikacije festivala, ali i da se upozna sa predstavama, glumcima i dečijim žirijem u jednom novom formatu. 
 
U međuvremenu je su organizatori pokrenuli ekološko-humanitarnu akciju "Sreća od smeća" kroz koju žele da podstaknu sugrađane da odvajaju otpad, a potom, ono što skupe i sortiraju, od 7. do 14. septembra donesu u dvorište Slovačkog doma u Bačkoj Palanci. Prihod od reciklaže biće uplaćen jednoj od socijalno ugroženih porodica iz Bačke Palanke. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina