Otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane u Subotici

Policija je u Subotici, na periferiji grada, otkrila improvizovanu laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapsila osumnjičenog za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.
Otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane u Subotici
Foto: Pixabay
Policija je prilikom pretresa kuće u Subotici, u kojoj boravi osumnjičeni B. B. (31), pronašla 31 biljku kanabisa, visine oko jednog metra, opremu za uzgajanje marihuane kao i manju količinu ove opojne droge.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.
  • Legalizacija

    30.08.2020 12:59
    Legalizacija
    Legalizacija!
  • jovamcica

    28.08.2020 20:48
    putuje
    putuje
  • Nebro

    28.08.2020 20:03
    sendvic mafija
    Nisu mi jasni ovi sto su protiv legalizacije ovog leka,pa cigare i alkohol ubiju milione ljudi godisnje... Ja nikad nisam cuo da je neko preminuo od marihuane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina