Ministar Knežević automobilom udario pešaka na pešačkom prelazu

Ministar privrede Goran Knežević imao je saobraćajnu nezgodu na raskrsnici Bulevara Milutina Milankovića i Emila Gavrila u Zrenjaninu, gde je svojim privatnim automobilom "škoda" zrenjaninskih registracija "zakačio" pešaka na pešačkom prelazu.
Ministar je retrovizorom automobila "zakačio" pešaka (75) koji je zadobio lakše telesne povrede, saopštilo je Ministarstvo privrede.
 
Kako se navodi i saopštenju ministarstva, Knežević je obišao povređenog i izrazio žaljenje zbog incidenta i nadu da će povređeni biti u redu.
 
Na policijskom uviđaju ustanovljeno je da semafor na raskrsnici nije radio, Knežević nije imao alkohola u krvi, dok je automobil odvezen na vanredni tehnički pregled. 
  • Koviljka

    02.09.2020 21:50
    ministar udario pešaka na peša
    Ja ne znam šta je sa našim narodom, da sanjaju o životu na Zapadu a pri tom se ponašaju kao da su došli sa Himalaja u našu zemlju, nepoznati svet i kulturu! Kan'da su sa Marsa pali, šta li.... Na tom kvazi super Zapadu, bez obzira na negativne stvari, jedno je svima jasno! Na pešačkim prelazima na kojima nije ni postavljen semafor, vozač mora da stane jer pešak stoji na, ivičnjaku! Znači, nije još ni zakoračio pešak a vozač mora da, stane. U protivnom, slede drakonske kazne! Novčana, poeni i oduzimanje vozačke dozvole! A kod nas pešaci i kada prelaze preko pešačkog prelaza sa zelenim svetlom, znakom za pešake, ginu jer tamo neki bahati, pijani ili drogirani vozač smatra da je glavni i da može da se u saobraćaju ponaša onako kako to on hoće. Dok imamo take političare, ministre.... tako će i dalje biti! Nasleđe od deda i baba komunjarskih privilegovanih, laktoroša! Politički genetsko nasleđe! Neverovatno.... momentalna ostavka uz sve mere zakonskih propisa primeniti na to bahato ponašanje! A šta ako još čovek je invalid, star te ne može brzo da hoda.... neverovatno kakve se sve stvari događaju u kvazi, pravnoj državi!
  • dundo

    02.09.2020 18:55
    lopovi
    Znaci zakon za lopove ne vazi treba da se bavimo lopovlukom kako kad semafor ne radi treba da imamo desetoro ociju ne da vozimo ko divljaci pitajte ga odakle mu pare za hotel pored Begeja za goste koji dolaze jahtama
  • Zrenjaninac

    02.09.2020 14:27
    Lažu nas ko majmune
    Kriv je matorac koji je gledao da li će biti lep na kameri koja postoji na toj raskrsnici, a koju su zbog ministarskog bahaćenja prevideli i policajci!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina