Prikupljanje krvi od ponedeljka širom Vojvodine

Zavod za transfuziju krvi Vojvodine najavio je da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje prikupljati krv u više mesta po pokrajini.
Prikupljanje krvi od ponedeljka širom Vojvodine
Foto: 021.rs
Zbog smanjenih zaliha, Zavod poziva dobrovoljne davaoce svih krvnih grupa da doniraju krv. 
 
U ponedeljak, 21. septembra krv će se prikupljati u Crvenom krstu u Sremskoj Mitrovici od 8:30 do 12 časova. Transfuziomobil će biti parkiran na trgu u Kikindi od 8:30 do 13 časova.
 
U utorak, 22. septembra ekipe Zavoda biće u Domu kulture u Crvenki od 8 do 12 časova, u Crvenom krstu u Čoki od 9 do 12 časova, kao i u velikoj sali novosadskog suda od 9 do 12 časova.
 
U sredu, 23. septembra krv se može donirati u Crvenom krstu u Pančevu od 9 do 12 časova, u Ekonomskoj školi u Alibunaru od 8:30 do 10:30 i u Skupštini opštine Alibunar od 11 do 13 časova. Transfuziomobil će biti parkiran u Masarikovoj 69 u Kovačici od 9 do 12 časova, kao i na Trgu oslobođenja u Padini od 13 do 15 časova.
 
U četvrtak, 24. septembra krv će se prikupljati u Crvenom krstu u Zrenjaninu od 9 do 12 časova, u Crvenom krstu u Somboru od 9 do 13 časova, kao i u Srbijagasu u Novom Sadu od 7 časova. Transfuziomobil će biti parkiran ispred zgrade opštine u Staroj Pazovi od 8 do 14 časova.
 
U petak, 25. septembra krv se može donirati u prostorijama mesne zajednice u Prhovačkoj 1 u Šimanovcima od 8 do 11 časova, u kulturnom centru u Pećincima od 12 do 15 časova, kao i u Crvenom krstu u Vrbasu od 8 do 11 časova. Transfuziomobil će biti parkiran u centru Mladenova od 8 do 11 časova.
 
U subotu, 26. septembra ekipe Zavoda parkiraće transfuziomobil na trgu u Inđiji od 9 do 13 časova.
 
S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, nedeljni plan akcija davanja krvi može biti podložan promenama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina