PerSu odvaja dinar od svakog računa i pomaže porodicama da dobiju ogrev za zimu

Lanac marketa "PerSu" i ove godine će organizovati veliku humanitarnu akciju "Topli dinar", kako bi pomogao da socijalno ugrožene porodice u Vojvodini dobiju ogrev za zimu.
"PerSu", zajedno sa svojim partnerima, akciju organizuje već šest godinu zaredom. Velika akcija trajaće čitav oktobar, a od svakog računa u "PerSu" marketima jedan dinar se odvaja za kupovinu ogreva za najugroženije mnogočlane porodice iz komšiluka u kojima posluje ovaj market.
 
 
"Početak jeseni je period kada mnogi razmišljaju o pitanju ogreva, a onim najugroženijima, odgovor na to pitanje nije nimalo lak. Upravo zato, PerSu marketi u ovom periodu tradicionalno od 2015. godine, pokreću inicijativu i motivišu, kako svoje potrošače, tako i dobavljače i prijatelje akcije, kako bi se socijalno ugroženim, mnogočlanim porodicama, pomoglo da ovaj problem prebrode. PerSu marketi su ti koji odvajaju novac i doniraju po 1 dinar od svakog računa, a potrošači isključivo svojim brojem kupovina dodatno pomažu da se sakupi što više novca", poručuju u "PerSu".
 
  
 
Kroz akciju "Topli dinar", svake godine ogrev dobije novih 100 socijalno ugroženih porodica iz gotovo cele Vojvodine. 
 
Celokupnoj organizaciji veliku pomoć pružaju i Centri za socijalni rad iz svih opština, koji koji dostavljaju spiskove najugroženijih mnogočlanih porodica.
 
 
"Na taj način, povezali su se trgovci, proizvođači, potrošači i centri za socijalni rad, kako bi zajedničkim snagama doprineli kvalitetu života naših sugrađana", dodaju u "PerSu".

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina