FOTO: U instrument tabli i rezervnoj gumi kombija pokušali preko Horgoša da prošvercuju cigarete

Carinici su u ponedeljak, 28. septembra na Horgošu u instrument tabli i rezervnoj gumi jednog kombija pronašli sakrivene cigarete.
Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu na izlazu iz zemlje pristigao teretni kombi "fijat dukato" aranđelovačkih registarskih oznaka. 
 
Bez obzira na to što su 28-godišnji vozač i njegov saputnik, obojica državljani Srbije, rekli da nemaju ništa da prijave, usledio je detaljan pregled vozila.
 
 
Tovarni prostor je zaista bio prazan, međutim, carinik je najpre u prostoru iza radija u fabričkoj šupljini instrument table pronašao 30 sakrivenih paklica cigareta "vinston". Potom je u zadnjem delu vozila, u unutrašnjosti rezervne gume koja se nalazila između navoza za šlep, otkriveno još 114 paklica cigarta "marlboro", "davidov" i "vinston". 
 
 
Krijumčarene cigarete, kombi i vozača preuzeli su u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.
  • :/

    01.10.2020 11:25
    -
    @ja

    Pa tim bolje. Zapravo vam oni prave konkurenciju i nama donose jeftinije usluge.
    Ne vidim problem, osim sto vi ne mozete da monopolisete na trzistu.
  • ja

    30.09.2020 21:36
    Ne znam cemu ovako maliciozni komentari. Zbog ovih svercera su cene transporta na trzistu minimumu i nekonkurentne.
  • Zivkovic

    30.09.2020 15:04
    Udarac za crni tržište cigarama. Siva ekonomija je ozbiljno oštećena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.