Bomba bačena na kuću i kancelariju advokata u Zrenjaninu

Pola sata posle ponoći, na kuću i kancelariju advokata Miroslava Đorđevića u Zrenjaninu bačena je bomba, potvrđeno je agenciji Beta u zrenjaninskoj policiji.
Bomba bačena na kuću i kancelariju advokata u Zrenjaninu
Foto: 021.rs
Oštećeni su delovi fasade i automobil i istraga je u toku.
 
Đorđević je novinarima rekao da je u tom trenutku bio u kući, da je šokiran, ali da nema saznanja ko bi mogao biti počinilac.
 
Ovaj napad osudila je Advokatska komora Vojvodine, koja od nadležnih traži da hitno otkriju počinioca i da se pokrene krivični postupak.
 
"Neophodna je efikasna reakcija policije i tužilaštva jer se ne radi o izolovanom slučaju. Životi advokata i članova njihovih porodica moraju biti zaštićeni, a napadači otkriveni i adekvatno kažnjeni", navodi Komora uz zaključak da ovakva krivična dela moraju po hitnom postupku biti najoštirje sankcionisana jer je "napad na advokata napad na celokupno pravosuđe Srbije".
  • Patetika

    10.10.2020 16:23
    Patetika
    @Zadruga zurka
    Niste čuli jer ili ne pratite ili ne želite da čujete, ali ste iz nekog razloga umislili da ste vrsni poznavalac dešavanja u Danskoj, Švajcarskoj, Finskoj, Holandiji ili Islandu. Možda se to kod nas dešava češće što i ne čudi imajući u vidu u kakvom stanju nam je društvo ispunjeno lažovima i prevarantima čime se štaviše mnogi i ponose. I tamo a i ovde u pitanju su retki slučajevi, čak i kod nas u toj "prvoj grupi" većina advokata ipak nije dobila bombu na vrata koliko god vi želeli da takve ekstreme predstavite kao svakodnevnicu.
    @Svetozar
    Poštovani gospodine, da ste rekli neko drugo, manje mesto a ne Antverpen pa da vam poverujem. Možda je mirnije nego u Briselu ali da je takva utopija kakvu ovde pokušavate da predstavite, izvolite kratko i jasno: lažete.
  • Svetozar

    09.10.2020 09:18
    @ @Sudija

    Brat zivi u Antverpenu (belgija) petu godinu, za to vreme niko ga nije ni popreko pogledao a kamoli ucinio nesto lose.
    Sta mislite da li ima zelju da se vrati ovde?
  • Zadruga zurka

    09.10.2020 08:44
    @@Sudija08.10.2020 • 18:31
    И те како се дешава.."

    Desava se u mafijaskim drzavama Kolumbiji, Ekvadoru, Meksiku, Venecueli, ...
    Medjutim jos nisam cuo da se tako nesto desilo u Danskoj, Svajcarskoj, Finskoj, Holandiji, Islandu...
    Mi ocito spadamo u onu prvu grupu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina