Mirović: Sastav Pokrajinske vlade će biti poznat u narednih dan ili dva

Pokrajinski premijer Igor Mirović nije mogao da potvrdi hoće li ostati na čelu ovog izvršnog organa, ali kaže da će u narednih dan ili dva sve biti poznato.
Mirović: Sastav Pokrajinske vlade će biti poznat u narednih dan ili dva
Foto: 021.rs
On je, komentarišući formiranje vojvođanske vlade za šta je rok 27. oktobar, izjavio da rukovodstva stranaka rade na izboru kadrovskih rešenja.
 
Mirović kaže da od njih zavisi ko će biti na kojoj funkciji, pa i na mestu premijera Vojvodine i da to nije ništa čudno.
 
On je takođe naveo da za razliku od republičke vlade, pokrajinska nije ograničena na 18 meseci.
 
Precizirao je da su sve pokrajinske vlade proteklih decenija imale pune mandate od četiri godine i da, gledajući matematiku, to se može očekivati i od naredne.
 
"Međutim, gledajući naredni period i politiku, uvek postoji mogućnost da se mandat skrati", poručio je on.
  • Krsta Krstic

    25.10.2020 13:38
    Mirovic je već godinama tu i ne ističe se ništa specijalno. Treba dati šansu mladjima. Npr Ognjen Bjelic,mlad i ambiciozan. Ne kažem da mora biti on,ali bi nam takav trebao. Prodoran i odvažan,a materiju poznaje.
  • gradjaninX

    25.10.2020 12:40
    Meni licno zaista nije bitno kojih 40 razbojnika Alibaba odabere.
  • Nane

    24.10.2020 16:11
    Junačina
    "borota"
    I ti si jedan o anonimnih Damirovih i Milošovih "junaka" što udaraju na čoveka koji je otvoreno stao na stranu Mirovića. Ne mrziš ti Miloševiće, nego Mirovića, pa udri po "logistici" - bitno je da ti pašu ćutolozi Batez, Gojković i slični.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.