Proglašena vanredna situacija u Sremskoj Mitrovici

U poslednja tri dana epidemiološka situacija u Sremu je nepovoljnija, zbog čega su gradske vlasti proglasile vanrednu situaciju.
Proglašena vanredna situacija u Sremskoj Mitrovici
Foto: 021.rs
Prema zvaničnim podacima registrovano je 119 aktivnih slučajeva zaraze Covidom 19, saopštavaju iz Zavoda za javno zdravlje Sremska Mitrovica. 
 
U sremskomitrovačkoj bolnici od 30 pacijenata u Covid centru 22 su pozitivna na korona virus. Na respiratoru je jedno lice. Nakon sednice Štaba za vanredne situacije u Sremskoj Mitrovici, danas oko 15 sati saopšteno je da je na području grada proglašena vanredna situacija.
 
Epidemiološka situacija je nepovoljna kažu nadležni iz Zavoda za javno zdravlje. Povećan je broj zaražavanja i u proseku iznosi osam do devet lica dnevno u Sremskoj Mitrovici.
 
U Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici u Kovid centru leži 33 pacijenta od kojih je 22 pozitivno, a jedno na respiratoru, što je znatno veći broj nego ranije kaže direktor bolnice.
 
Na sednici Štaba za vanredne situacije na područiju Grada Sremska Mitrovica progalašena je vanredna situacja. Ukupno pozitivnih na korona virus u Sremskoj Mitrovici je 60 osoba, što je veliko povećanje za poslednja tri dana, kažu nadležni. S tim u vezi su donete nove mere.
 
Prema poslednjem izveštaju u toku jučerašnjeg dana u Kovid ambulanti bilo je 48 pregleda pacijenata od kojih je troje hospitalizovano.
  • Dejan

    04.11.2020 12:29
    Zlo
    Znaci da smo otišli u k
  • VAsilije

    03.11.2020 14:36
    Znači da uvode mere
    Uvešće svugde mere jer im je tako naređeno. Odgovara im da ne radi skupština. Da ne rade bolnice. Da mali biznisi propadaju.
  • Ilija

    03.11.2020 07:59
    a sta to tacno znaci?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina