Vanredna situacija i nove mere na snazi u Inđiji

Povodom nepovoljne epidemiološke situacije, krizni štab Opštine Inđija doneo je odluku o proglašenju vanredne situacije.
Vanredna situacija i nove mere na snazi u Inđiji
Foto: Pixabay
Prema poslednjim informacijama u Inđiji je 80 osoba zaraženo virusom korona, a još oko 15 slučajeva očekuje se i tokom današnjeg dana, navodi Telegraf, pozivajući se na Sremsku TV.
 
Nove mere koje je štab doneo su da je dozvoljeno sedenje najviše dve osobe za jednim stolom u ugostiteljskim objektima, obavezno nošenje maske u bilo kojoj vrsti zatvorenog prostora, pogotovo gde postoji veća cirkulacija ljudi, rad ugostiteljskih objekata se ograničava do 21 sat, obavezna je redovna dezinfekcija ulaza i liftova od strane upravnika zgrada.
 
Vanredna situacija je proglašena ranije u Irigu, Malom Zvorniku, Paraćinu, Rumi i Bogatiću.
  • Giga Moravac

    16.11.2020 14:31
    еби не вади!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina