U Sremskoj Mitrovici 7. zdravstvena ambulanta za kontrolne preglede i rezultate testova

Zbog povećanog broja pacijenata sa simptomima korona virusa koji se javljaju na pregled u kovid ambulantu na prijemu Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, a da bi se smanjile gužve, nadležni su odlučili da svi pacijenti koji imaju kontrolni pregled i koji treba da preuzmu rezultate testova to mogu da obave u 7. zdravstvenoj ambulanti od sutra 19. novembra.
U Sremskoj Mitrovici 7. zdravstvena ambulanta za kontrolne preglede i rezultate testova
Foto: FoNet
Zbog velikog broja pacijenata koji se javljaju na pregled u Kovid ambulantu na prijemu Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, nadlženi su odlučili da se uvede još jedna kovid ambulanta gde će dolaziti pacijenti na kontrolni pregled i po rezultate testova, kako bi se izbeglo stvaranje gužvi i odvojili pacijenti sa težim od lakših simptoma.
 
Kako je rečeno, pri Domu zdravlja postojaće dve ekipe lekara i još jedan lekar na prijemu pri opštoj bolnici, istakao je dr Živko Vrcelj.
 
Ova 7. zdravstvena ambulanta radiće svaki dan od 7 do 20 časova, gde građani mogu doći samo na kontrolne preglede i po rezultate testova, ističu nadležni.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.