Irig prodaje građevinsko zemljište na Fruškoj gori

Opština Irig prodaje građevinsko zemljište površine veće od 20 ari, koje se prema prostornom planu područja posebne namene Fruške gore nalazi u zoni kuća za odmor.
Irig prodaje građevinsko zemljište na Fruškoj gori
Foto: 021
Na parceli je moguće izgraditi vikend objekat sa pomoćnim objektima, a početna cena je 1.001.500 dinara. Licitacioni korak je 1.000 dinara, prenosi eKapija.
 
Pravo učešća imaju pravna i fizička lica, a javno nadmetanje je zakazano za 11. januar.
  • Станко

    15.12.2020 07:48
    Ха ха коментар
    Да Ириг случајно није добио нову управу у Општини. Извињавам се. Нисам у току.
  • Pera

    14.12.2020 19:14
    @ex Pezos
    Ukoliko se narod ne izbori za nacionalizaciju (nakon pada SNS-a) ove otimacine, tesko da ce se zaustaviti unistavanje. Koliko narod to podrzava i poistovecuje sa komunizmom i komunistima? Da li je ovom drustvu potreban taj egalitarizam?
  • Garica

    14.12.2020 08:47
    otkud sad


    A da se slučajno ovo zemljište ne graniči sa zemljicom gospođe Petrić?? Kako baš sad da se prodaje, nije ta zemlja od juče... i kladim se da je u pripremi izmena urabanističkog plana, to zemljište će promeniti namenu i biti ili stambeni ili hotelsko-rekreativni kompleks (naravno, bez i jednog drveta i bez pola kvadratnog metra travnjaka)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina