Vulin: Pojačana kontrola tartufa u okolini Sremske Mitrovice

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će u narednom periodu Žandarmerija pojačati kontrolu na području Policijske uprava Sremska Mitrovica, zbog učestalih sukoba meštana koji tragaju za tartufima, saopšteno je iz Vulinovog kabineta.
Vulin: Pojačana kontrola tartufa u okolini Sremske Mitrovice
Foto: 021.rs
Vulin je na sastanku u Sremskoj Mitrovici sa ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislavom Nedimovićem, gradonačelnicom Sremske Mitrovice Svetlanom Milovanović i načelnikom Policijske uprave Sremska Mitrovica Đurom Mandićem istakao da uz borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, policija prioritetno i efikasno mora da reaguje i u slučajevima opšteg kriminala. 
 
Inače, kako prenose mediji, dogodio se obrt u šumi kod Kupinova kada je berač tartufa pozvao policiju, potvrdivši da je neko pucao na njega.
 
Policija je odmah izašla na mesto poziva, ali nije našla ništa, ni čaure niti ikakav drugi dokaz da je bilo ko pucao u berača.
 
Sam berač N. S. (28) rekao je da je čuo prasak dok je brao tartufe, posle čega je odmah zvao policiju, posle čega je utvrđeno da je zapravo bila u pitanju petarda.
 
Mediji su ranije danas objavili da je pucano na mladića dok je skupljao tartufe u šumi kod Kupinova, o čemu više saznajte OVDE.
 
  • need for speed

    18.12.2020 11:59
    Lagoto Vulinjolo
    Već mi slika pred očima kako ide šumom i njuši!
  • Vesko

    17.12.2020 16:58
    200 000 eura za tonu tartufa
    Organski tartufi Made in Jovanjica? Hoce li moci neki izvoz za tetku u Kanadi?
  • SNS smece

    17.12.2020 16:55
    Nova vrsta tartufa?
    Wo lin pecurke?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina