Budžet APV za 2021. godinu sutra pred poslanicima Skupštine Vojvodine

Predlog budžeta Vojvodine za 2021. godinu naći će se, između ostalog, u četvrtak, 17. decembra na sednici Skupštine Vojvodine.
Budžet APV za 2021. godinu sutra pred poslanicima Skupštine Vojvodine
Foto: 021.rs
Poslanici će razmatrati ukupno 26 tačaka dnevnog reda, među kojima su odluke o pojedinim medicinskim programima, kadrovska imenovanja, programi podrške privredi i poljoprivredi, o lovstvu, šumarstvu...
 
Detalji o svim tačkama na dnevnom redu nisu poznati javnosti i medijima jer dokumentaciju koja će se naći pred poslanicima, za razliku od Skupštine grada Novog Sada, Skupština Vojvodine ne dostavlja medijima uoči sednica.
 
Ono što jeste poznato je predlog budžeta, ujedno i najbitnija tačka na dnevnom redu. Kako je 021 pisao, u planu Pokrajine za narednu godinu je nekoliko novih i nastavak ranije započetih projekata, pa će se tako finansiranja izgradnja Kamenice 3, Studentskog kulturnog centra, nastavci radova na rekonstrukciji Narodnog pozorišta u Subotici i kompleksa Dvorca Hertelendi... 
 
Detaljnije o budžetu koji će biti na raspravi saznajte OVDE, a ceo dnevni red nalazi se OVDE.
 
Sednica počinje u 10 časova u Velikoj sali Skupštine APV, a na sajtu Skupštine ili Pokrajinske vlade moguće je gledati prenos.
  • Ns 49

    18.12.2020 12:10
    Složio bih se sa smanjenim budžetom pod uslovom da se veliki investicioniobjekti stvarno budu gradili - pruga Novi Sad - Subotica, Fruškogorski koridor koji se pravi već 150 godina, auto put Beograd - Zrenjanin - Novi Sad. To su stvarno ogromni novci a tako je i najavljeno pre par godina da će se prvo graditi po Srbiji pa zatim po Vojvodini ali tako sam nešto sumnjićav jer ekonomska kriza tek kreće pa da ona ne bude izgovor da se to odloži za malo sutra.
    Osim toga većina projekata kreće od Beograda ka mestima u Vojvodini.
    Nisam ja protiv akutelne vlasti kao mnogi ovde ali...
  • Vlada

    17.12.2020 09:51
    Budžet grada Beograda kao 2 i po budžeta AP Vojvodine
    toliko
  • !

    16.12.2020 19:55
    Vojvodina ima budzet?!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina