Autoputem kod Sremske Mitrovice vozili 236 i 246 km/h

Saobraćajna policija je na autoputu Beograd–Šid, u blizini Sremske Mitrovice, prilikom kontrole saobraćaja "presretačima" zaustavila dva vozača automobila zbog nasilničke vožnje.
Autoputem kod Sremske Mitrovice vozili 236 i 246 km/h
Foto: Pixabay
Policijski službenici podneli su prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje protiv četredesetjednogodišnjeg vozača automobila "mercedes", koji je na autoputu, gde je brzina kretanja ograničena na 130 kilometara na čas, upravljao vozilom brzinom od 246,9 kilometara na čas.
 
Takođe, istog dana policija je podnela prekršajnu prijavu i protiv četrdesetjednogodišnjeg vozača automobila "BMV", koji je upravljao vozilom brzinom od 236,8 kilometara na čas, na autoputu, gde je brzina kretanja ograničena na 130 kilometara na čas.
 
Prekršajni sud ih je osudio na novčane kazne od po 140.000 dinara, kao i po devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.
  • Milan NS

    31.12.2020 07:27
    Vidim da
    se ovakvi likovi opet veličaju među inferiornim osobama koje bi "isto tako da mogu", ali ne mogu.
    Znači, "bolje i bezbednije je autoputem voziti 246 km/h nego 90 km/h" teorija... sve neki naučnici, bokte!
  • Za 3-ka

    31.12.2020 01:27
    ...
    Da nema free net-a, ti nikad ne bi mišljenje mogao da izneseš. Razumeš se kao Marica u kriv ..
    Žao mi je što nema pravih potpisa pa da se pojaviš negde i da te lepo ismeju.
  • 3-ka

    29.12.2020 23:43
    Uzalud
    @ Nik
    Shvatam sta hoces da kazes, ali... Ne vredi druze, vecina ne razume to sto pricas. Tako se prica na TV-u i oni to samo kao mantru ponavljaju.
    .
    Ne opravdavam takvu brzinu, ali smatram da su oni bezbedniji nego 70% movosadskih vozaca i 100% onih koji "uredno" voze ispod ogranicenja bez pracenja saobracaja oko sebe.
    Na hejtere se ne osvrcem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina