Bačka Palanka: Privedena zbog sumnje da je pretukla sugrađanina

Policija u Bačkoj Palanci priveli su dvadesetčetvorogodišnju meštanku, zbog sumnje da je sinoć tukla tridesetosmogodišnjeg sugrađanina.
Bačka Palanka: Privedena zbog sumnje da je pretukla sugrađanina
Foto: 021.rs
Sumnja se da je oštećeni boravio u njenoj kući, te da ga je ona izbacila, a zatim i tukla rukama i nogama, kada je ponovo pokušao da uđe.
 
On je pronađen kako leži na ulici, sa vidnim povredama, a odmah po prijavi građana, policija je izašla na lice mesta i pronašla ženu za koju sumnja da ga je povredila.
 
Protiv devojke će biti podneta krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda.
  • @Komentar

    15.01.2021 05:07
    da li vas komentar indirektno pravda ovo nasilje i krivicno delo, msm kako znate sta se dogodilo pre toga, vidoviti ste?
  • Cabage gazette

    13.01.2021 17:06
    Opravdano
    Sigurno nije bez razloga, što bi rekla Komentarka u prvom postu.
    Mora da je dobrano "pokisao", te žena odlučila da ga izbaci iz svoje kuće. A verovatno dok je dolazio kući, okliznuo se o bananu
  • Komentar

    13.01.2021 13:51
    Davno jednom, dok nijebilo mobilnih i interfona, bila sam sama kod kuće. Neko je pozvonio na vrata, ja odškrinula jer je kroz špijunku bio mrak. Neko odgurne vrata i uleti mi u stan, ono momak sa kojim sam izašla nekoliko puta. Nabavio adresu. Nije hteo da izađe, hteo da me poljubi, stiskao mi ruke do pojave plave boje. Kada sam se nekkao otrgla, isto sam ga ovako izudarala i izvukla iz stana napolje.
    Otišai je, a da nije, ja bih zvala miliciju.
    Nemate pravo da bilo koga maltletirate.
    Dodatno, sutradan me je gnjavio u kafiću, opet me vukao za ruke gde je već bilo plavo (fina sam kada opisujem i suzdržana u komentarisanju), ali je moj komšija to video, na par upozorenja se pravio gluv, pa je takve batine dobio da mi se više nikada nije ni obratio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina