Zrenjanin: Od danas skuplje taksi usluge

Taksi usluge u Zrenjaninu od danas su skuplje, i cena starta sa 80 povećana je na 90 dinara, a tarifa je poskupela za pet dinara po kilometru.
Zrenjanin: Od danas skuplje taksi usluge
Foto: Pixabay
Cene usluga povećane su na osnovu izmene rešenja o usklađivanju ekonomski najniže cene taksi prevoza na teritoriji Zrenjanina, koje je krajem januara donelo Gradsko veće na inicijativu sedam taksi udruženja.
 
Član Gradskog veća Dragan Vulešević kazao je da je korekcija cene odobrena iz nekoliko opravdanih razloga, a da je taksi prevoz u Zrenjaninu bio i ostao najjeftiniji u odnosu na druge gradove sa približno istim brojem stanovnika.
  • Miško rozi

    01.02.2021 22:43
    Broj stanovnika ne oslikava stanje ekonomije. A ono je, ekonomsko stanje, relevantnije za cene usluga.

    #zrparasites

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina