Subotica: Pastor traži da se preispita finansiranje projekata na Paliću

Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Ištvan Pastor pozvao je Republičku budžetsku inspekciju da preispita finansiranje dva kapitalna projekta, akva park i avantura park na Paliću.
Subotica: Pastor traži da se preispita finansiranje projekata na Paliću
Foto: 021.rs
Pastor, koji se nalazi i na funkciji predsednika Skupštine Parka Palić, na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu je naveo da je Skupština ovog preduzeća zatražila stručnu pomoć od Ministarstva finansija i Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Srbije.
 
Dodaje da zbog jasnijeg viđenja stvari smatra važnim da se razjasne tehnički, bezbednosni i racionalni aspekti planiranog, do sada izvedenog i još nedovršenog posla na ovim projektima.
 
"Naš elementarni interes je da se u cilju jačanja turističkih potencijala Palića i otvaranja novih radnih mesta što pre i kvalitetno realizuje ova investicija vredna oko milijardu i po dinara", smatra Pastor.
 
On je ovom prilikom najavio da će se uskoro raspravljati i o planiranom hotelskom ulaganju i poboljšanju kvaliteta vode Palićkog jezera.
  • Ns

    16.02.2021 13:44
    Tubilo
    Jel bio neki udes, a da je dotični učesnik?
  • Pastiri

    15.02.2021 23:28
    Pastor je obećao Zakon o prenosu nadležnosti pre 4-5-6 godina. Da se to preispita. Gde je stalo ili zapelo.
  • Dejan

    15.02.2021 19:12
    servusi
    Opste je pozanto da su madjari tutkali kesovinu ministrima da se ovde nista pametno ne napravi nego da kao mutavi trcimo u morahalom, mako i gjulu ! Evo vam zivog primera kako to ide ! Ipak mislim da je bolje da i dalje ispustamo kanalizaciju u Palicko jezero i idemo preko da se banjamo !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina