Saobraćajci u Somboru u subotu posle podne kaznili 50 vozača

Policija u Somboru je u subotu, 27. februara, od 16 časova do ponoći, u akciji pojačane kontrole saobraćaja prekontrolisala 259 vozača, od kojih je 50 kažnjeno zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa.
Saobraćajci u Somboru u subotu posle podne kaznili 50 vozača
Foto: 021.rs
Iz saobraćaja je isključeno osam vozača, od kojih je sedam upravljalo vozilom pod dejstvom alkohola, a jedan pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, saopštila je Policijska uprava u Somboru.
 
U prostorijama Policijske uprave troje vozača je zadržano 12 sati - do istrežnjenja, dok je najviše vozača, njih 20, sankcionisano zbog nevezivanja pojasa.
 
"Apelujemo na vozače da budu odgovorni prema sebi i drugima, da poštuju ograničenje brzine, da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i koriste sigurnosni pojas na način na koji je to predvideo proizvodač vozila. Takođe, apelujemo i na sve ostale učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju", poručila je somborska policija.
  • Aleksej

    02.03.2021 10:10
    Idemoooo
    Verovatno vozili 54 km/h gde je dozvoljeno 50... ;)
  • Marko

    01.03.2021 23:43
    Baksis za h_s_s
    Akcija uspela, ko zna koliko je tu baksisa bilo...
    Da se nesto dogovorimo...2 crvene sve resava

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.