Bečejac pijan vozio bicikl

Policija je privela meštanina Bečeja (41) zbog vožnje u pijanom stanju.
Bečejac pijan vozio bicikl
Foto: Pixabay
Policija ga je zaustavila u subotu oko 16:40 časova na ulici u Bečeju. Alkotestiranjem na licu mesta ustanovljeno je da je vozio bicikl sa 2,54 promila alkohola u krvi.
 
On je dobio prijavu za nasilničku vožnju, jer zakon granicu za ovu delo ograničio na dva promila.
 
Ovaj Bečejac je jedan od šest osoba koje je policija u periodu od 5. do 7. marta zadržala zbog saobraćajnih prekršaja. Četvoro njih je vozilo pod dejstvom alkohola, a dvoje su zadržani zbog sumnje da će nastaviti sa činjenjem prekršaja.
 
Inače, u istom periodu u Južnobačkom okrugu otkriveno je ukupno 693 saobraćajnih prekršaja, iz saobraćaja je isključeno 29 vozača i 10 vozila.
 
U periodu od 5. do 7. marta, na području Južnobačkog okruga, dogodile su se 22 saobraćajne nezgode, u kojima su dve osobe teško, a osam je lakše povređeno. U tom intervalu, na području Novog Sada, dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba zadobila teške, a pet lake telesne povrede.
  • 9

    09.03.2021 01:11
    dokle više
    o biciklistima sa krivičnim prijavama?
    Pijan na biciklu u 01.00 h na putu između dve kuće
    gde je i Bog rekao laku noć i dokoni phanduri treniraju strogoću.
    Ima li vesti o ubicama zene na naplatnoj rampi i
    snimku vozača koji je to počinio ili samo prekršajna prijava?
    Ima li vesti o ponovnom suđenju ubice devojke u BG zbog
    nerealno male i beskonačno smešne nanogičke kaznice za tatinog sinčića?
    Radi li sudstvo i revizije postupaka?
    To napišite kao vest.
  • Genie

    08.03.2021 21:14
    uhvatilo ga ...
    ... radarom ?
  • Velja

    08.03.2021 19:56
    Malo mesto.nigde zive duse.dva semafora u ulici postavljeni zbog pesaka kojih nema.nema drugih ulica koje se ulivaju.ja biciklom kroz oba crvena,i jos prelazim na drugu stranu ulice preko pune linije da kupim pecivo.i murija...100000+ kazna za nasilnicku voznju.suze mi posle.samo sto sam poceo da radim posle duze pauze...cekam sud..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina