Ponovo obustavljene posete gerontološkim centrima u Subotici

U sva tri gerontološka centra u Subotici ponovo su zabranjene posete zbog aktuelne epidemiološke situacije.
Ponovo obustavljene posete gerontološkim centrima u Subotici
Foto: 021.rs
Prve posete omogućene su početkom februara, posle gotovo godinu dana zatvaranja, a u poslednja dva meseca su bile dozvoljene u sva tri objekta, u zavisnosti od epidemiološke situacije u njima. 
 
Posete su bile dozvoljene isključivo korisnicima koji su primili obe doze vakcine. Kada su dozvoljene, posete se moraju unapred dogovoriti i zakazati, a bile su realizovane radnim danima od 10 do 16 časova, dok je vreme trajanja posete bilo ograničeno na 30 minuta, prenosi gradsubotica.co.rs.
 
"Posetioci ne mogu da se kreću po ustanovi, već isključivo da budu samo na mestu koje je unapred određeno za posetu, gde je obezbeđen prostor za sedenje za najviše tri osobe - korisnik i najviše dva lica koja dolaze u posetu. Mesto za posete obavezno mora biti dezinfikovano i pre i nakon realizovane posete. Korisnik i posetioci moraju biti udaljeni najmanje dva metra", navodi se u uputstvu koje je na snazi kada su posete dozvoljene.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".