Radovi izmenili režim saobraćaja na petlji Bačka Topola

Režim saobraćaja na petlji Bačka Topola autoputa E-75, u smeru Subotica - Novi Sad, izmenjen je od danas, 21. aprila pa u naredna tri dana zbog radova.
Radovi izmenili režim saobraćaja na petlji Bačka Topola
Foto: 021.rs
Kako navode "Putevi Srbije", počeli su pripremni radovi na uključenju i isključenju sa autoputa, te se apeluje na dodatani oprez pri vožnji.
 
Već sutra (četvrtak), u periodu od 9 do 13 časova, doći će do obustave saobraćaja na navedenoj petlji, pri isključenju sa autoputa. Obustava saobraćaja će se nastaviti u petak, u istom vremenskom periodu, ovaj put pri uključenju na autoput.
 
Kao alternativni putni pravac tokom radova preporučene su petlje Žednik i Feketić.
  • Dalibo

    21.04.2021 11:15
    Odgusite horgos
    Danima se ceka na Horgosu kilometarske kolone kamiona zar to neko ne vidi da nasi namermo zadrzavaju kome je to u interesu da pravi guzvu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina