Osumnjičen da je automobilom usmrtio biciklistu, vozilo zaustavio i pešice otišao sa mesta nesreće

Četrdesetogodišnji R. P. iz okoline Novog Bečeja uhapšen je zbog sumnje da je u nedelju, 2. maja, automobilom udario biciklistu, koji je preminuo od zadobijenih povreda.
Osumnjičen da je automobilom usmrtio biciklistu, vozilo zaustavio i pešice otišao sa mesta nesreće
Foto: 021.rs
On se sumnjiči da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
 
Sumnja se da je 2. maja, u jutarnjim časovima, na putu između Novog Miloševa i Bašaida, automobilom marke "opel" udario tridesedvogodišnjeg vozača bicikla sa motorom, koji je potom preminuo.
 
R. P. se tereti da je potom zaustavio automobil i pešice napustio lice mesta, navodi se u saopštenju Policijske uprave Zrenjanin.
 
Policija je pronašla vozilo nedaleko od mesta na kojem se dogodila nesreća, nakon čega je identifikovala i uhapsila osumnjičenog.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Zrenjaninu.
  • Zoran

    06.05.2021 10:35
    @Go šljam04.05.2021 • 16:18
    "...Sve to na Uskrs."


    Da je nesreca bila nekog drugog dana onda bi bila manje strasna?
  • Yup

    05.05.2021 07:00
    @Go Šljam
    Ovo sa Uskrsom će mu dodati barem još najmanje 7 godina robije....
  • Go šljam

    04.05.2021 16:18
    Ovaj gad je ubio oca bebe od godinu dana. Pobegao bez pruzanja pomoći momku, a policiji kada su ga priveli složio priču da su mu ukrali auto neki iz sela... eeejjj mozga. Sve to na Uskrs.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".