Maloletnik uhapšen zbog ranjavanja mladića u Bačkoj Palanci, protiv još jednog krivična prijava

Novosadska policija saopštila je da je za sinoćnje ranjavanje mladića u Bačkoj Palanci osumnjičen sedamnaestogodišnjak iz Bačke Palanke.
Maloletnik uhapšen zbog ranjavanja mladića u Bačkoj Palanci, protiv još jednog krivična prijava
Foto: Pixabay (ilustracija)
On je uhapšen zbog teške telesne povrede i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.
 
Sumnja se da je sinoć oko 20 časova, u Bačkoj Palanci, hicem iz pištolja ranio u nogu osamnaestogodišnjeg sugrađanina.  
 
Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
 
Protiv još jednog sedamnaestogodišnjaka iz Bačke Palanke biće podneta krivična prijava, zbog pomaganja učiniocu posle  izvršenog krivičnog dela.
 
Kako je 021.rs sinoć još javio, ranjeni mladić je zadobio prostrelnu ranu noge i nalazi se van životne opasnosti. Hitna pomoć ga je prebacila u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
 
Sve se odigralo kada su na ulici u Bačkoj Palanci, ranjenom mladiću prišla dvojica osumnjičenih i jedan od njih je izvadio pištolj i pucao. Nakon pucnjave su pobegli, a policija je sa više patrola iz Bačke Palanke, kao i onih koje su upućene iz Novog Sada i iz drugih mesta, krenula u potragu za njima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.