Novac za unapređenje tretmana komunalnih voda za 12 mesta u Vojvodini

Ukupno 12 lokalnih samouprava dobilo je novac za unapređenje tretmana komunalnih voda i kanalizacionih sistema na konkursu Pokrajine.
Ugovori su vredni 50 miliona dinara.
 
Među pobednicima su projekti za izgradnju sistema za tretman komunalnih otpadnih voda, za prečistače komunalnih otpadnih voda i potrebnu infrastrukturu, projekte kanalizacione mreže i prateće opreme.
 
Ugovori su podeljeni u Pokrajinskoj vladi.
 
"Ovo je veoma važna oblast. Planiramo da u toku ove i naredne godine povučemo i dodatna finansijska sredstva u iznosu od 1,2 milijarde dinara kada je reč o drugim aspektima zaštite životne sredine, najpre u uspostavljanju standarda više energetske efikasnosti i zameni postrojenja na čvrsta goriva u javnim objektima na teritoriji Vojvodine", poručio je nakon uručenja ugovora predstavnicima gradova i opština predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.
 
Ugovore za izradu projektno-tehničke dokumentacije dobili su Zrenjanin, Vršac, Kikinda, Kovin, Odžaci, Bečej, Pećinci, Žitište, Bačka Topola, Irig, Bački Petrovac i Temerin.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina