Udario u autobus pa naleteo na bicikliste, poginula jedna žena

Somborska policija uhapsila je tridesetosmogodišnjeg Ž.K. iz okoline Sombora koji je osumnjičen za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.
Udario u autobus pa naleteo na bicikliste, poginula jedna žena
Foto: 021.rs (arhiva)
"On se tereti da je sinoć oko 18:40h, vozeći 'opel astru', naleteo na autobus, a potom i na dvoje biciklista", navode u policiji.
 
Stradala je jedna žena koja je vozila bicikl. Ona je od zadobijenih povreda preminula na putu ka bolnici. Drugi biciklista je povređen.
 
Do udesa je došlo na raskrsnici Prvomajskog bulevara i Fruškogorske ulice.
 
Ž.K, koji je, kako se sumnja, bio pod dejstvom alkohola, posle saobraćajne nesreće pokušao je da pobegne s lica mesta, ali ga je u tome sprečio saobraćajni policajac koji nije bio na dužnosti.
 
Po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Somboru, određeno mu je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden na saslušanje.
  • Vlada

    25.05.2021 18:02
    @Sasa
    Kao i momentalno oduzimanje dozvola svima vama koji javno priznajete da je obraćanje pažnje na bicikliste koji u skladu s propisima prelaze pešačke prelaze na pravilno obeleženim stazama i ispod ograničene brzine potpuno izvan vaših sposobnosti kao vozača.
  • Dragana

    23.05.2021 20:02
    Sombor
    Biciklista je bio na trotoaru, autobus je odbacio auto van kolovoza, a ovaj pokosio prisutne, tako da je ovde krivica bicikliste samo što je bio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. U Somboru, gde de odigralo, se bicikl mnogo više i duže koristi kao prevozno sredstvo, a to što ste u autu, pa ste "jači" ne znači da svi treba da vam se sklanjaju, i oni su učesnici u saobraćaju s istim pravima kao i vi.
  • illidan

    23.05.2021 15:01
    tenkovi na 4 tocka....
    Borise i Sasa prestanite da prebacujete vasu odgovornost na bicikliste i pesake, vi ste u tenkovima u saobracaju i vi ste odgovorni mnogo vise. kad prilazis pesackom prelazu uspori i postuj ucesnika u saobracaju da bezbedno predje, nema on sta da li ce da predje ili nece, ti stani kao da hoce da predje, tebi nece nista biti u automobilu ako udaris biciklistu ili pesaka

    da ne govorim o obilazenju biciklista na putu.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina