Napao čoveka jer je parkirao kola ispred njegove kuće

Policija u Staroj Pazovi uhapsila je B.K. (40), koji se tereti za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.
Napao čoveka jer je parkirao kola ispred njegove kuće
Foto: 021.rs
Sumnja se da je on, prvo verbalno, a zatim i fizički, uz pretnje, napao pedesettrogodišnjeg muškarca koji je parkirao automobil ispred njegove kuće.
 
Nakon zadržavanja do 48 časova, B.K. je priveden osnovnom javnom tužiocu u Staroj Pazovi. 
 
Rešenjem sudije za prethodni postupak, određen mu je pritvor do 30 dana.

Teme

tuča
  • ex chapman

    18.06.2021 08:47
    presuda
    kod ovakvih stvari novinari bi zaista trebali malo da "zagrebu ispod povrsine" pa da nam ispricaju sta se desilo. ono "prema recima toga i toga...". ovako ispada da ga je stvarno napao samo zato sto je parkirao isped kuce, sto je malo verovatno. verovatno je da ga je prvo zamolio da to ne radi, pa ga je ovaj arogantno ignorisao, ili mozda cak i verbalno napao
    ali da ja sa ne nagadjam, to je trebalo novinar da istrazi pa da nam javi. naravno da ce konacni sud doneti "nadlezni organi". ali dotle cemo svi mi koji smo ovu vest procitali umreti od starosti ;)
  • Novisadka

    15.06.2021 21:57
    JAVNA povrsina ispred privatne kuce MORA biti slobodna, da bi VLASNIK mogao da udje u SVOJU kucu. To znaci da je PARKIRANJE ZABRANJENO, iako je povrsina javna. Pise ovo u nekoliko zakona, ali treba znati slova procitati...
  • s..nikolić /austrija

    15.06.2021 20:26
    Presudiste već ko je kriv
    A ako je čovek parkirao na javnoj površini i ne ometa vlasnika kuće u prilazu svom dvorištu, ŠTA ONDA! Ili i ovde važi slogan "PA ŠTA" ? Ovde je ključan problem upotrebe sile u rešavanju problema, konflikta! E tu smo majstori, svako tumači zakone kako mu se prohte a ako druga strana misli drugačije TU JE ŠAKA, PESNICE ILI SEKIRČE! Želim povređenom ozdravljenje, a bahatom otrežnjenje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina