Meštanin Nove Crnje pod istragom zbog pokušaja ubistva u kafiću

Viši javni tužilac u Zrenjaninu, Zoran Đuran, doneo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog T. I. (36) iz Nove Crnje zbog pokušaja ubistva.
Meštanin Nove Crnje pod istragom zbog pokušaja ubistva u kafiću
Foto: Pixabay
On se sumnjiči da je u nedelju nešto posle 23 sata u bašti poslastičarnice u Novoj Crnji pokušao da ubije M. B.
 
Sumnja se da je M. B. stao u odbranu konobarice u lokalu, koju je osumnjičeni prethodno vređao, a da je tada osumnjičeni iz torbice koju je nosio oko struka izvadio nož "leptir" i njime zadao jedan udarac oštećenom u vrat, zatim je odbacio nož i udaljio se sa lica mesta.
 
Viši javni tužilac u Zrenjaninu je nakon saslušanja osumnjičenog predložio sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu da bude određen pritvor.
  • leptir

    24.06.2021 08:22
    bodež
    "Leptir" je najčešće bodež, a ne nož. Razlika je bitna, na sudu, jer se bodeži koriste za ubadanje, a nož može i 'leb da naseče...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.