SSP: Naši članovi u Sečnju pozvani na informativni razgovor

SSP je saopštila da je nekoliko članova te partije u Sečnju dobilo pozive na informativni razgovor u policiji i zatražila da se hitno prekine taj, kako ocenjuju, montirani politički proces.
SSP: Naši članovi u Sečnju pozvani na informativni razgovor
Foto: 021.rs (arhiva)
Stranka slobode i pravde (SSP) je saopštila da su njeni članovi privedeni nekoliko nedelja nakon što je Srpska napredna stranka (SNS) izgubila na izborima za Savet mesnih zajednica u opštini Sečanj.
 
Pozive na informativni razgovor dobili su Vuk Samardžić, Dimitrije Milošević, Dušan Milošević, Dragan Marić i Novak Milošević, a poslednju dvojicu su, po navodima SSP, odmah nakon uručenja poziva, policajci opkolili i priveli službenim automobilima "kao da su najgori kriminalci".
 
"Sve to jer policija istražuje ko je na seoskoj slavi razvio transparent na kome je pisalo 'Vučiću lopove' i skandirao 'Vučiću pederu'", navode iz SSP-a i ističu da policija na ovaj način krši osnovna ljudska prava građana sa namerom da ih spreči da se politički organizuju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".