Uhapšeni nakon masovne tuče u Inđiji, mladiću spaljena odeća

Policija je identifikovala sedam osoba osumnjičenih za tuču u Inđiji i uhapsila trojicu zbog sumnje da su počinili pokušaj iznude, razbojništvo i nasilničko ponašanje.
Uhapšeni nakon masovne tuče u Inđiji, mladiću spaljena odeća
Foto: 021.rs

U saopštenju se kaže da se L. N. (20) i U. P. (20) iz Zemuna, kao i A. L. (18) iz Stare Pazove terete da su, sa još dvojicom muškaraca za kojima se intenzivno traga, u Inđiji 3. jula u noćnim časovima, u svoj putnički automobil "alfa romeo" uvukli 18-godišnjeg mladića.

Tom prilikom oni su mladića više puta udarili, skinuli mu odeću i spalili je, a onda mu uzeli sat i novčanik, zahtevajući da im naknadno isplati 2.000 evra. Policija navodi da je oštećeni tom prilikom lakše povređen.

Osumnjičeni su se pre ovoga, kako se sumnja, u centru Inđije potukla sa više mladića, u blizini mesta na kojem se nalazio i osamnaestogodišnjak.

U tuči su četiri osobe zadobile lake telesne povrede i njima je ukazana lekarska pomoć.

Policija će takođe protiv sedamnaestogodišnjaka i dvadesetosmogodišnjeg muškarca iz Inđije, koji su učestvovali u ovoj tuči, podneti krivične prijave za krivično delo nasilničko ponašanje, nadležnim tužilaštvima.

Trojici uhapšenih je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.