Putevi Srbije: Očekuju se gužve na naplatnoj stanici Stara Pazova

Putevi Srbije su saopštili da se u danima pojačanog intenziteta saobraćaja tokom letnje sezone očekuju povremeni zastoji na naplatnoj stanici Stara Pazova.
Putevi Srbije: Očekuju se gužve na naplatnoj stanici Stara Pazova
Foto: 021.rs
Navode da kapacitet naplatne stanice Stara Pazova više nije dovoljan, da su svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica u funkciji 24 časa dnevno, bez pauze i da je zbog toga povećan broj zaposlenih na toj naplatnoj stanici, kao i na svim ostalim.
 
"Putevi Srbije planiraju proširenje 26 naplatnih stanica koje su projektovane i izgrađene pre oko trideset godina kada je obim saobraćaja bio znatno manji, a elektronska naplata putarine nije postojala. Ovim proširenjima će se povećati propusna moć naplatnih stanica, povećati broj kanala predviđenih za elektronsku naplatu putarine i rešiti problem povremenih zastoja", saopštavaju iz tog preduzeća.
 
Ističu da je naplatna rampa Stara Pazova u tom planu proširenja predviđena kao prioritet.
 
"Putevi Srbije će u periodima najvećeg opterećenja naplatne stanice Stara Pazova po potrebi pristupati rezervnom (ručnom) režimu rada", navodi se u saopštenju.
  • khm

    06.07.2021 11:11
    Hocemo vinjete!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".