Na prelazu Sremska Rača zaplenjena municija

Granična policija je na prelazu Sremska Rača zaplenila 1.300 komada pištoljske municije, kalibra 9 milimetara i šest praznih okvira za pištolj.
Policija je uhapsila državljanina Bosne i Hercegovine A. B. (48), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
 
U saopštenju MUP se navodi da je policija prilikom kontrole automobila marke pežo kojim je upravljao osumnjičeni, u putnim torbama u gepeku pronašla municiju.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.
  • Petrovaradinac

    13.07.2021 10:18
    "vrati" pistolj
    Pustite coveka. Treba napuniti one pistolje sto su oteli od nas odnosno dobili za dz, pa prodali Velji Nevolji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".