Devetoro povređenih u sudaru na auto-putu kod Bačke Topole

Na auto-putu Subotica-Novi Sad, kod Bačke Topole, danas se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je devetoro putnika povređeno, potvrđeno je RTS-u iz Policijske uprave u Subotici.
Devetoro povređenih u sudaru na auto-putu kod Bačke Topole
Foto: Pixabay (ilustracija)
Do udesa je došlo oko 13 časova, a u njemu su učestvovala dva automobila inostranih registarskih tablica.  
 
"U nezgodi su učestvovala dva putnička vozila, a do sudara je došlo prilikom vožnje u istom smeru", rečeno je za RTV u subotičkoj policiji.
 
Hitna pomoć je povređene transportovala do bolnica u Subotici i Vrbasu.
 
U subotičku bolnicu prevezeno je šest povređenih. U pitanju su roditelji sa četvoro dece, državljani Belgije poreklom iz Severne Makedonije.
 
Deca i njihov otac su lakše povređeni, dok je majka teže povređena, zadobila je prelom karlice.
 
Kako se saznaje, i drugo vozilo 
 
Saobraćaj na auto-putu Subotica-Novi Sad se tokom uviđaja odvijao usporeno, preticajnom trakom u pravcu Novog Sada, a oko 16 časova je normalizovan.

Teme

udes

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.