FOTO: Na Batrovcima zaplenjen zlatan nakit vredan 27.000 evra

Carinici su 24. jula na ulaznoj strani prelaza Batrovci sprečili pokušaj šverca više od 600 grama zlatnog nakita.
Prekršaj je otkriven kada su carinici u saradnji sa policijom za detaljan pregled izdvojili "maserati" francuskih registarskih oznaka.
 
Njime je sam putovao mlađi muškarac, državljanin Turske, koji je prethodno rekao da nema ništa da prijavi osim ličnog prtljaga.
 
Međutim, prilikom detaljnog pregleda, u jednoj od torbi koja se nalazila u prtljažniku automobila, pronađen je neseser pun narukvica i dukata, čija je vrednost procenjena na oko 27.000 evra.  
 
Kako putnik nije prijavio zlatni nakit, niti je imao bilo kakvu dokumentaciju o njegovom poreklu, protiv njega je pokrenut prekršajni postupak pred nadležnim sudom, do čijeg će okončanja pomenuto zlato biti zadržano. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Vozom do Bečkereka - evo sa'će

Pre nekoliko godina Vlada Srbije je ukinula i demontirala pruge u ukupnoj dužini od oko 700 kilometara, od čega je više od 430 kilometara bilo položeno po Vojvodini.