Kamionom usmrtio biciklistu kod Vršca, pa pobegao sa mesta nesreće

Biciklista S. N. iz Pavlišta kod Vršca preminuo je u bolnici od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu od Uljme ka Vlajkovcu.
Kamionom usmrtio biciklistu kod Vršca, pa pobegao sa mesta nesreće
Foto: 021.rs
Sumnja se da se saobraćajna nezgoda desila juče oko šest sati.
 
Povređenog čoveka pronašli su drugi vozači koji su obavestili nadležne, navodi list Kurir.
 
Kako navode očevici, njega je navodno udario kamion sa rumunskim tablicama.
 
On se, međutim, nije zaustavio nego je samo nastavio dalje kretanje. 
  • Branko

    04.08.2021 10:12
    Biciklista
    Nazalost poceli smo da ginemo na putevima.Hitno da se promeni zakon i uvrsti bočno rastojanje od najmanje jednog metra kada automobili i kamioni pretiču bicikliste, biciklističke ulice u kojima biciklisti imaju prednost i automobili ne smeju da ih pretiču, mogućnost da voze u oba smera u jednosmernim ulicama, kao i u žutoj traci!!!
  • milmar

    04.08.2021 08:57
    korigujte
    zakon o saobracaju, u tom delu gde se za bekstvo posle saobracajne nezgode, dodaje kazna u visini krivicnog dela koje je ucinjeno,pobegnes a mozda bi MORAO da pomognes i spases neciji zivot

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina